Természetes légkondicionálás és innovatív design

 

Az R600 PERGOKLIMA textil-mentes megoldással biztosít innovatív és modern megjelenésű térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az önhordó masszív pergola szerkezet rejtett vízelvezetésről gondoskodik, emellett opcionális fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilokkal bír.

A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik.Természetes légkondicionálás és innovatív design.

Fő funkciók:
A zárt lamellák teljes védelmet nyújtanak a napsugarak ellen. Az elforgatott lamellák védenek a napsugaraktól, miközben szabad levegőáramlást biztosítanak. A zárt lamellák védenek az esőtől. A lamella profilok esőelvezetésről is gondoskodnak.

Mérethatárok:Szélesség: 200 – 420 cm
Kinyúlás: 200 – 600 cm


PERGOSMALL R140
Kisebb teraszok árnyékolására is alkalmas, csendes működésű árnyékoló.

Számos környezetben alkalmazható a hagyományostól a modernig, a kifinomulttól a divatosig. A bordásszíjjal hajtott rendszer csendes működést biztosít, zavartalan pihenést kínálva. A tetőszerkezet erős PVC anyagból készül, mely kiváló védelmet nyújt a nap, az eső és a szél okozta hatásokkal szemben.

A vízelvezető csatornát a szerkezet magába foglalja. Lehetőség van olyan aszimmetrikus alakzatok kialakítására, melyeknek elemei könnyen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.


Fontos tudnivaló: a Pergola rendszereket nem tudják megtekinteni a Bécsi úti bemutatótermünkben , azt egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudják megnézni.